Chiar daca fiecare dintre noi are o poveste de viata unica, anumite regrete sunt comune pentru foarte multi dintre noi. Iata o lista succinta de regrete care au fost extrase de la oamenii in varsta al unui azil.

1. Imi doresc sa fi fost mai afectuos cu persoanele importante din viata mea.

Multe persoane isi exprima regretul pentru faptul de a nu fi fost mai intelegatori, mai grijulii sau mai prezenti in viata oamenilor importanti din jurul lor. Ei isi doresc sa fi avut curajul de a spune mai des „Te iubesc„.

Faceti rost de cateva clipe pentru a scrie o scrisoare sau pentru a da un telefon cuiva drag pentru a-l informa cat de mult va pasa. Va insemna foarte mult pentru acea persoana si va va face si pe dumneavoastra sa va simtiti minunat, de asemenea.

2. Imi doresc sa fi fost un partener, parinte sau copil mai bun.

Oamenii cu care am lucrat regretau, de cele mai multe ori, faptul ca isi luau de buna familia. Cu toate astea, o data instalata boala in faza terminala, familia era aceea care le ramanea alaturi sa ii tina de mana, sa le ofere dragoste si sprijin si sa le fie aproape la nevoie.

Chiar daca nu aveti o familie perfecta, ei sunt aceia care, probabil, va sunt alaturi la nevoie. Amintiti-va sa va exprimati recunostinta fata de ei in fiecare zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.