Cele mai des intalnite regrete pe care le au oamenii la sfarsitul vietii! – Cap Limpede

Cele mai des intalnite regrete pe care le au oamenii la sfarsitul vietii!

Chiar daca fiecare dintre noi are o poveste de viata unica, anumite regrete sunt comune pentru foarte multi dintre noi. Iata o lista succinta de regrete care au fost extrase de la oamenii in varsta al unui azil.

1. Imi doresc sa fi fost mai afectuos cu persoanele importante din viata mea.

Multe persoane isi exprima regretul pentru faptul de a nu fi fost mai intelegatori, mai grijulii sau mai prezenti in viata oamenilor importanti din jurul lor. Ei isi doresc sa fi avut curajul de a spune mai des „Te iubesc„.

Faceti rost de cateva clipe pentru a scrie o scrisoare sau pentru a da un telefon cuiva drag pentru a-l informa cat de mult va pasa. Va insemna foarte mult pentru acea persoana si va va face si pe dumneavoastra sa va simtiti minunat, de asemenea.

2. Imi doresc sa fi fost un partener, parinte sau copil mai bun.

Oamenii cu care am lucrat regretau, de cele mai multe ori, faptul ca isi luau de buna familia. Cu toate astea, o data instalata boala in faza terminala, familia era aceea care le ramanea alaturi sa ii tina de mana, sa le ofere dragoste si sprijin si sa le fie aproape la nevoie.

Click pe aceeasi tema:  Legea vibratiei! Cum iti poti creste vibratia pentru a atrage lucrurile bune in viata ta!

Chiar daca nu aveti o familie perfecta, ei sunt aceia care, probabil, va sunt alaturi la nevoie. Amintiti-va sa va exprimati recunostinta fata de ei in fiecare zi.

3. Imi doresc sa nu fi petrecut atat de mult timp la munca.

Multi oameni lucrasera indelung, multe ore, si regretau momentele importante ratate din viata copiilor lor. Imi amintesc de o astfel de persoana, un agent de vanzari al carui sef dorea ca el sa calatoreasca trei saptamani pe luna atunci cand acesta avea o fata de varsta mica acasa. Cu toate ca era un provider excelent pentru fiica sa, el nu a ajuns niciodata sa isi cunoasca propriul copil. Atunci cand ea a crescut, el a incercat sa innoade o relatie cu fiica sa, dar din pacate, nu a putut recupera timpul pierdut. Nu si-a putut ierta niciodata faptul ca alesese sa petreaca timpul la slujba in detrimentul propriei fiice.

Click pe aceeasi tema:  Un calugar hindus nascut in 1896 dezvaluie secretul unei vieti lungi si fericite!

Tine-ti minte faptul ca, la slujba, vi se ofera optiuni. Alegeti o companie ce pune pret pe echilibrul sanatos al vietii. Este OK sa refuzati politicos sarcini de serviciu ce v-ar face sa munciti peste program. Slujba voastra este importanta dar exista si alte lucruri in viata care sunt cel putin la fel de importante.

4. Imi doresc sa imi fi asumat mai multe riscuri.

Multi simteau faptul ca teama de esec ii facuse sa fie foarte precauti. Erau constienti de faptul ca ar fi putut duce o viata mai bogata, mult mai implinita, daca si-ar fi asumat mai multe riscuri si ar fi schimbat starea de lucruri existenta.

Un domn cu care am lucrat luase hotararea de a schimba zona de confort in care se complacuse atata timp. Imediat ce a aflat diagnosticul sau, si-a asumat cel mai mare risc la care se putea gandi. Si astfel, un om de 60 si ceva de ani, cu proteza la un picior, un diagnostic de boala terminala si cu dorinta de aventura a sarit dintr-un avion la o altitudine de 15 000 picioare si a planat deasupra pamantului cu 115 km/h. Mi-a explicat ca incantarea si exuberanta traite au fost mult mai mari decat oricare experienta traita pana atunci si nu avea nici o idee de ce amanase atata timp sa faca acest lucru.

Click pe aceeasi tema:  Legea vibratiei! Cum iti poti creste vibratia pentru a atrage lucrurile bune in viata ta!

Luati in considerare alcatuirea unei liste cu tot ceea ce v-ati dorit sa experimentati in viata voastra. Apoi incepeti prin a bifa rand pe rand aceste activitati si veti vedea cum fericirea (si zona voastra de confort) se va mari considerabil.

5.Imi doresc sa fi fost mai fericit si sa ma bucur de viata mai mult.

Multi oameni regreta timpul pierdut pentru a-si face griji fata de lucruri ce nu pot fi tinute sub control. Ei nu au realizat ca pot alege distractia si fericirea decat atunci cand a fost prea tarziu.

Petreceti cateva minute pe zi facand ceea ce va place sau ceea ce va aduce bucurie, scrie safiisanatos.

spre