Cap Limpede

Life

Cele mai comune regrete ale oamenilor inainte de a muri!

O asistenta a inregistrat de-a lungul timpului cele mai comune regrete ale persoanelor aflate pe patul de moarte, iar in top se afla afirmatia “Mi-as fi dorit sa nu muncesc atat de mult”.

Nimeni nu a mentionat nimic care sa aiba legatura cu sexul sau cu bungee jumping. Bronnie Ware este o asistenta medicala din Australia, care si-a petrecut multi ani din viata ingrijind persoanele aflate in ultimele 12 saptamani de viata. Ea a postat tot ceea ce spuneau persoanele respective pe blogul personal care se numeste Inspiration and Chai, care a atras atat de mult atentia incat femeia a decis sa puna toate informatiile intr-o carte.

Mai jos va prezentam top cinci regrete ale persoanelor aflate pe patul de moarte:

1. Imi doresc sa fi avut curajul sa-mi traiesc cu adevarat viata pentru mine, nu viata pe care altii o asteptau de la mine

“Acesta a fost cel mai comun regret. Atunci cand oamenii isi dau seama ca viata lor este pe sfarsite si analizeaza ce au facut in restul vietii, isi dau seama ca au ramas o multime de vise neimplinite. Multi oameni nu si-au indeplinit nici jumatate din vise, iar acest lucru s-a datorat alegerilor facut de-a lungul vietii . Sanatatea iti aduce cea mai mare liberate si cei mai multi realizeaza acest lucru atunci cand nu o mai au”.

2. Imi doresc sa nu fi lucrat atat de mult

“Acest regret l-am intalnit la fiecare pacient barbat pe care l-am ingrijit. Ei au ratat tineretea copiilor, dar si compania partenerei. Toti barbatii pe care i-am ingrijit regretau enorm faptul ca au petrecut foarte mult timp la serviciu muncind pentru diverse proiecte”.

3. Imi doresc sa fi avut curajul sa-mi exprim sentimentele

“Multe persoane si-au suprimat sentimentele in asa fel incat sa mentina linistea si pacea cu altii. Un rezultat a fost acela ca s-au complacut intr-o existenta mediocra si nu au devenit niciodata ceea ce de fapt erau capabili sa devina. Multe boli i-au afectat in urma acestor sentimente pastrate sub lacat”.

4. Imi doresc sa fi pastrat legatura cu prietenii mei

“Adesea ei nu-si dau seama de beneficiile unui vechi prieten, asta pana in ultima saptamana de viata. Multi au devenit atat de prinsi de viata lor incat au renuntat la prietenii de alta data”.

muribund

5. Imi doresc sa ma fi lasat sa fiu mai fericit

“Aceast regret este surprinzator de comun. Multi nu au realizat decat pe patul de moarte ca fercirea este o alegere. Ei au fost toata viata inchistati cu tabieturile si obiceiurile lor. Frica de schimbare i-a facut sa se prefaca fata de altii si in special fata de ei”.

Sursa: efemeride.ro

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-79473").on("click", function(){ $(".com-click-id-79473").show(); $(".disqus-thread-79473").show(); $(".com-but-79473").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});