Acasă Sanatate Cele 6 lucruri care te vor convinge ca telefoanele mobile sunt cele...

Cele 6 lucruri care te vor convinge ca telefoanele mobile sunt cele mai nocive inventii din istorie

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sunt telefoanele mobile sau, mai bine zis, smartphone-urile cele mai distructive inventii din istoria omenirii? Cred ca da. Nicio alta inventie nu a mai patruns in activitatea umana asa cum a facut-o telefonul mobil de astazi. Iata o lista a lucrurilor de care nu credeai ca este responsabil telefonul mobil, potrivit Waking Times.

TELEFOANELE MOBILE, PE PRIMUL LOC LA DISTRAGEREA OMULUI IN TOATE SEGMENTELE SOCIETATII

Vedem zombi peste tot. Acestia traverseaza strada in timp ce se holbeaza la telefon. Oamenii conduc masinile in timp ce tasteaza, in timp ce merg pe biciclete, lucreaza la sala de sport, mananca la restaurante etc. Fac aproape toate lucrurilor scriind si vorbind la telefon. Este un fenomen larg raspandit care nu face altceva decat rau. Oamenii nu mai sunt atenti, pur si simplu, la ceea ce fac fiind vulnerabili la aproape orice.

UTILIZAREA TELEFONULUI MOBIL ESTE ACUM CAUZA MAJORA A ACCIDENTELELOR RUTIERE SOLDATE CU DECES

Hipnotizarea data de telefonul mobil se raspandeste in intreaga umanitate si reprezinta  unul dintre cei mai importanti vinovati ai accidentelor, ranirilor si deceselor la nivel national. Un studiu despre utilizarea acestora in timpul conducerii a aratat faptul ca folosirea telefonului mobil in accidente de masina este in mare masura neraportata. Ceea ce inseamna ca nu au nicio idee despre cat de rea este aceasta problema.

TELEFOANELE MOBILE AU DISTRUS RELATIILE INTERUMANE

Cu fiecare zi care trece oamenii nu mai prefer sa se intalneasca si sa vorbeasca fata in fata. Acestia prefer mai mult textul. Chiar si vorbitul la telefon este, pentru multi, un lucru iesit din comun. De ce? Pentru ca pot scapa de complicatii usor, evita sa fie pusi in situatii neplacute, nu observa cealalta persoana cand mint si asa mai departe. Totul a devenit virtual.