Acasă Life Cele 5 utilizari miraculoase ale spray-ului multifunctional!

Cele 5 utilizari miraculoase ale spray-ului multifunctional!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri
Se gaseste aproape la orice magazin si este folosit de meseriasi in special pentru a unge balamale, incuietori sau sa desfaca mai usor suruburi. Practic acest spray te scuteste de o gramada de probleme din viata de zi cu zi. Potrivit site-ului casepractice.ro exista si alte intrebuintari care chiar daca par ciudate sau incredibile s-au dovedit a fi de mare succes.

 

Impotriva zapezii si inghetului

Pregatiti-va incaltarile sa faca fata zapezii si inghetului. Pulverizati ulei din sprayul multifunctional pe suprafata lor si stratul va actiona ca o bariera impotriva apei. Cu acelasi spray puteti scoate petele de sare inestetice lasate de umezeala pe suprafata incaltamintei. Pulverizati peste ele si apoi frecati cu o carpa uscata. Aceeasi reteta, aplicata diferita insa. Pulverizati pe suprafata ferestrelor sau pe pervazul exterior si zapada nu se va mai depune. Folositi sprayul multifunctional si pentru lopetile cu care dati zapada din curte si alei si veti scapa de corvoada curatarii constante a zapezii lipite de ea.

Impotriva gandacilor

Nu e casa pe lumea aceasta in care sa nu patrunda si gandaci. Daca astfel stau lucrurile si la voi, atunci tineti la indemana un spray multifunctional si folositi-l cu incredere de fiecare data cand vedeti cate un intrus prin bucatarie sau baie. Pulverizati pe gandac si acesta moare instant. Preventiv, pentru a le bloca accesul, pulverizati sprayul pe la colturi, pervazuri si alte locuri inaccesibile. Ca si in cazul celorlalte insecticide, nu inhalati vaporii si tineti copiii departe de aceste spatii.

 

Scoate guma de mestecat din par

Vi s-a intamplat si voua candva: guma de mestecat ajunsa in par. Nu trebuie sa apelati la foarfece pentru a rezolva problema, ci pulverizati putin ulei din sprayul multifunctional si guma va iesi usor din par cu ajutorul pieptanului. Folositi sprayul de la distanta mica si pulverizati usor pentru a nu inhala vaporii.

Impotriva cuiburilor de viespi

Daca locuiti la case si aveti probleme cu cuiburile de viespi instalate la streasina, atunci mizati pe acelasi spray. Pulverizati in zona respectiva si veti impiedica astfel micile vietuitoare foarte sensibile sa va strice timpul liber petrecut vara pe terasa.

Indeparteaza petele de pe gresie si faianta

Cand vine vorba de curatenie, sprayul multifunctional este campionul alternativ. Indepartati pete de pe gresie si faianta, de pe blatul din bucatarie sau chiar de pe vasul toaletei folosind acest instrument la indemana. Elimina chiar si calcarul depus pe diferite accesorii din baie si bucatarie.