Acasă Life Dezvoltare Personala Cele 25 de sfaturi intelepte despre viata de la batranii japonezi!

Cele 25 de sfaturi intelepte despre viata de la batranii japonezi!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Este recunoscuta intelepciunea poporului japonez. Iata cateva dintre sfaturile cele mai importante ale experimentatilor japonezi.

    1. Sa fii ceea ce esti!
    Una dintre cele mai mari provocari in viata este sa fii tu insuti intr-o lume care incearca sa te faca precum toti ceilalti. Cineva va fi intotdeauna mai frumos ca tine, mai destept sau mai tanar, insa nimeni nu poate fi ca tine. Nu te schimba ca oamenii sa te placa. Fii tu insuti si oamenii potriviti te vor iubi pe tine, cel adevarat.
2. Trecutul
Nu vei putea incepe urmatorul capitol din viata ta, daca vei continua sa il citesti pe ultimul.
3. Frica sa gresesti
Facand ceva si obtinand un rezultat gresit este mai productiv decat sa nu faci nimic. Orice reusita are o urma de esec in spatele ei si orice esec te conduce spre succes. Vei ajunge sa regreti mai mult lucrurile pe care nu le-ai facut decat pe cele pe care le-ai facut.
4. Problemele
infrunta-le cu capul sus. Nu, nu va fi usor. Nu este nicio persoana in lume care poate depasi fara greseala toate complicatiile cu care viata ne pune fata in fata. Nu suntem facuti sa rezolvam instant toate probleme aparute. Nu asa am fost creati. De fapt, am fost creati sa ne suparam, sa ne intristam, sa fim raniti, sa ne impiedicam si sa cadem. Pentru ca tocmai asta este intregul scop al vietii – sa ne infruntam problemele, sa invatam din ele, sa ne adaptam si sa le rezolvam in timp. Asta e, in cele din urma, modul in care devenim persoanele care suntem.
5. A minti
Poti minti pe oricine din lumea intreaga, insa nu te poti pacali pe tine.Vietile ni se imbunatatesc numai cand acceptam provocarile care ne apar in cale. Iar cea mai dificila dintre provocari este aceea de a fi sinceri cu noi insine. CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE>>>>>