Cele 13 lectii esentiale ale oamenilor puternici mental! Poti invata cum sa nu-ti pierzi mintile si sa castigi multimile!

Raw Life and Style

Iata o lista cu lucrurile pe care le evita persoanele puternice mental, intocmita de Amy Morin, psihoterapeut si asistent social clinic licentiat.

1. Nu pierd timpul compatimindu-se. N-ai sa intalnesti oameni puternici mentali care sa se planga de circumstantele in care se gasesc sau sa insiste asupra faptului ca nu au fost tratati cum trebuie. Ei au invatat sa-si asume responsabilitatea pentru actiunile si rezultatele lor si au o intelegere intrinseca a faptului ca, adesea, viata nu e corecta. Ei sunt capabili sa iasa din situatiile dificile cu constiinta de sine si recunostinta pentru lectiile invatate. Cand o situatie se termina rau, ei raspund cu expresii cum ar fi „Ei, bine…” Sau poate, pur si simplu, „Mergem mai departe!”

Click pe aceeasi tema:  Zece intrebari pe care trebuie sa ti le pui inainte de culcare daca vrei sa devii un om mai bun!

2. Nu-si cedeaza puterea. Oamenii puternici psihic evita sa dea altora puterea de a-i face sa se simta inferiori sau prost. Ei inteleg ca sunt in control in ceea ce priveste actiunile si emotiile lor. Ei stiu ca puterea lor sta in capacitatea de a-si gestiona modul in care raspund.

3. Nu sunt timizi in fata schimbarii. Oamenii puternici psihic imbratiseaza schimbarea si intampina provocarea. Cea mai mare „frica” a lor – daca au una – nu este de necunoscut, ci de a deveni impasibili si de a stagna. Un mediu de schimbare si chiar incertitudinea poate energiza o persoana puternica mental si scoate ce e mai bun din ea.

Click pe aceeasi tema:  Metoda lui Socrate care te scoate invingator din orice disputa!
spre