Cel mai prost aliment din magazine despre care oamenii cred ca este sanatos!

172

Cunoscut pentru promovarea stilului de viata sanatos, celebrul medic cardiolog Oz a povestit care este cel mai prost aliment despre care oamenii cred ca este sanatos. „Laptele degresat – cand scoti grasimea din lactate ramai cu zaharul. Toate studiile arata ca acest lucru duce cresterea in greutate, pe cand lactatele cu grasime te ajuta in slabit”, a raspuns Dr. Oz, intr-un interviu oferit pentru ziare.com.

Mehmet Cengiz Oz a sustinut mereu ca oamenii trebuie sa consume alimente care sa hraneasca in acelasi timp mintea, trupul si sufletul, iar aici se incadreaza „orice aliment pe care, cand il mananci, arata ca atunci cand este scos din pamant”.

Obezitatea este o probleme grava la nivel mondial, iar in acest context l-am intrebat pe Dr. Oz ce dieta de slabit recomanda. „Imi place dieta mediteraneana, in privinta careia s-au dovedit beneficiile pentru longevitate”, a spus medicul.

Multe persoane apeleaza in ultima vreme la diete de detoxifiere, iar unul dintre cele mai bune alimente este broccoli, dupa cum spune specialistul. „Legumele crucifere, precum broccoli, sunt cele mai bune pentru detoxifiere, pentru ca ajuta ficatul, principalul organ de detoxifiere al organismului”, a mentionat Dr. Oz.

sursa: ziare.com.

!-- Composite Start -->
Loading...
<