Acasă Stirile zilei Cel mai popular mesaj din toate timpurile! Vezi IMAGINEA pe care a...

Cel mai popular mesaj din toate timpurile! Vezi IMAGINEA pe care a postat-o Barack Obama la scurt timp dupa realegerea sa! FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mesajul care va ramane probabil in istorie este cel pe care Barack Obama l-a postat pe o retea de socializare: „Inca patru ani”, anunta mesajul sau, fiind insotit de o fotografie a presedintelui imbratisand-o pe sotia sa, Michelle Obama.

Potrivit Buzzfeld, un site de Internet foarte popular in Statele Unite, acest mesaj a devenit cel mai popular din toate timpurile. Astfel, a luat locul unui mesaj al cantaretului Justin Bieber, erou al adolescentilor in Statele Unite si in intreaga lume.

Aceeasi fotografie si acelasi mesaj au fost difuzate simultan pe Facebook. Timp de ora, mai mult de un milion de persoane au dat „like” si aproximativ 150.000 l-au redistribuit.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, mesajul a fost redistribuit pe Twitter de 533,918 de ori, iar pe Facebook are 2,293,703 de Like-uri si 264,792 de Share-uri.

Barack Obama a fost reales marti presedinte al Statelor Unite, depasind pragul de 270 de voturi din partea „marilor electori”, necesar pentru a-l invinge pe rivalul sau republican Mitt Romney.