Un fenomen natural ciudat i-a luat prin surprindere pe locuitorii unui sat de pescari din Aberdeen, Scotia. Strazile, casele si masinile oamenilor au fost acoperite de o spuma de culoare alba, provocata de vanturile si ploile puternice care s-au abatut asupra zonei.

Vezi aici VIDEO!

Satul Footdee, cunoscut de locali drept Fittie si care este situat in extremitatea estica a portului Aberdeen, a fost acoperit de o patura de spuma alba, formata dintr-un amestec de nisip si apa, scrie Daily Mail.

Artistul Joyce Cairns a declarat: „Stau in acest sat de 33 de ani si am vazut multe furtuni puternice, insa nimic nu se compara cu asta. In ultima perioada nu ne-am putut odihni deloc. Vantul a fost atat de puternic…

Cand m-am trezit dimineata si m-am uitat pe fereastra nu mi-a venit sa cred ce vad. La inceput, am crezut ca marea vine spre noi, apoi mi-am dat seama ca este vorba de spuma, care se apropia tot mai mult la fiecare 15 minute”.

O alta localnica, Lindsay Gordon, s-a aratat la fel de surprinsa: „A fost cea mai puternica furtuna pe care am vazut-o in ultimii 12 ani. A fost infricosator. Totul pare o scena de iarna cu spuma care acopera totul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.