Acasă World Ceasul care iti arata cat mai ai de trait!

Ceasul care iti arata cat mai ai de trait!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Determinarea momentului exact al mortii a provocat mereu interes in randul cercetatorilor. Au fost elaborate multe teorii care au la baza principii diverse si care s-au dovedit a fi mai mult sau mai putin in concordanta cu realitatea.

Un inventator suedez, Frederik Colting sustine ca a descoperit „ceasul mortii”. El spune ca intentia sa nu este nici pe departe morbida, ba dimpotriva, ar putea oferi oamenilor posibilitatea sa pretuiasca mai mult timpul ramas din viata.

Utilizatorii urmeaza sa completeze un chestionar care cuprinde date despre istoricul medical si alte date biografice. Subiectul este intrebat daca fumeaza sau consuma frecvent alcool si daca sunt prezente in familie cazuri de diabet, cancer sau boli de inima, scrie bzi.

Deasemenea practicarea exercitiilor fizice ocupa un loc in chestionarul domnului Colting. Se obtine un scor si acesta este introdus in ceasul Tikker. Apoi numaratoarea inversa incepe.

Nastrusnica idee i-a venit lui Colting atunci cand bunicul lui a murit.
Dispozitivul arata ca un ceas normal, doar ca in afara de ora exacta este afisat si timpul estimat pana la moartea posesorului. „Sunt sigur ca astfel vom face alegeri mai bune in viata” spune Frederik Colting.

Ceasul este pus in vanzare si pentru ca sunt foarte multe comenzi livrarea se face cu mare intarziere.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos