Acasă Utile Cea mai simpla metoda prin care controlezi nivelul zaharului din sange! Vei...

Cea mai simpla metoda prin care controlezi nivelul zaharului din sange! Vei renunta la medicamente

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Diabetul afecteaza foarte multi romani, iar controlarea nivelului de zahar din sange da batai de cap pentru foarte multi pacienti. Exista o metoda prin care acestia controla zaharul din sange. O descoperire recenta facuta de cercetatorii din Statele Unite demonstreaza faptul ca yoga va poate ajuta sa va controlati nivelul de zahar din sange.

Medicii americani au stabilit ca yoga este indicata in special persoanelor care sufera de diabet zaharat de tip 2. Oamenii de stiinta din SUA au examinat rezultatele a 25 de teste efectuate in diferite state ale lumii si au ajuns la concluzia ca yoga va poate ajuta sa va controlati nivelul de zahar din sange.

De asemenea, yoga reduce nivelul ridicat al stresului, controleaza tensiunea arteriala, are efecte benefice asupra functiilor plamanilor, sistemului neuro vegetativ, somnului si ridica nivelul de trai, in general.

Practicarea zilnica a yoga le permite bolnavilor de diabet zaharat de tip 2 sa reduca consumul de medicamentele administrate de medic. Totodata, cercetatorii americani sustin ca este necesar sa se continue aceste studii, legate de beneficiile practicilor de yoga. Deocamdata, yoga nu poate inlocui exercitiile de aerobic de intensitate moderata recomandate diabeticilor.

Sursa: RADOR

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos