Acasă World Cea mai inspaimantatoare si performanta arma de razboi! Dezintegreaza obiectele, provoaca boli...

Cea mai inspaimantatoare si performanta arma de razboi! Dezintegreaza obiectele, provoaca boli biologice si produce dezastre naturale!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Se spune ca HAARP este cea mai performanta arma de razboi. Proiectul HAARP a fost demarat in anul 1992, in Alaska.

HAARP este conectat la unul dintre cele mai mari calculatoare din lume, iar sistemul propriu-zis se afla intr-o baza militara din Gakona, Alaska. Sistemul este format din antene speciale, de mare putere, care constituie o teribila arma de energie dirijata.

Tehnologia utilizata in cadrul HAARP foloseste un tip de antene care trimit semnale in loc sa le primeasca. Acestea trimit fascicole de unde radio extrem de puternice care incalzesc unele zone ale ionosferei pentru a le impinge in sus. Undele electromagnetice sunt reflectate catre Pamant, penetrand totul.

Sistemul HAARP este considerat o reeditare a proiectului Star Wars, intr-o forma mai economica dar, mult mai periculoasa. Din cauza faptului ca toate instalatiile se afla dispuse la sol, efectele sunt mult mai mari.

Antenele HAARP sunt capabile de actiuni inspaimantatoare precum dezintegrarea obiectelor, inducerea combustiei instantanee, schimbarea tiparelor cerebrale, inducerea unui anumit comportament, provocarea unor boli biologice.

Aceste antene pot distruge orice obiect stationar sau in miscare de pe suprafata Pamantului si pot crea gauri in ionosfera. Antenele pot produce raze X, sau razele mortii. Au un sistem de producere a fulgerelor artificiale in oricare loc al globului, au un sistem de detectare si distrugere a OZN-urilor, pot schimba clima, produc dezastre naturale si actioneaza asupra constiintei umane.

Proiectul similar european numit EISCAT este amplasat in Norvegia si Suedia. La acesta participa Norvegia, Suedia, Finlanda, Japonia, China, Anglia, Germania. Rusia are propriul sau proiect.

Se spune ca acest proiect este arma finala care va duce la sfarsitul omenirii. Nu se stie daca aceasta arma este ofensiva sau defensiva si impotriva cui va fi folosita.

Orice actiune asupra ionosferei duce la reactii catalitice care la randu-le produc schimbari majore pe Pamant. Experimentele facute la scara planetara perturba reteaua geomagnetica a Pamantului, distrug ionosfera, supraincalzesc Pamantul, produc precipitaţii de electroni in magnetosfera, produc modificari ale campului magnetic al Pamantului, arata efemeride.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos