Cea mai ieftina metoda care te ajuta sa adormi mai repede, sa previi craparea calcaielor si sa scazi febra!

Raw Life and Style

Odihna este foarte importanta, deoarece in perioadele de somn profund au loc procesele de regenerare si refacere a organismului.Este atat de vital incat fiecare dintre noi ne petrecem o treime din viata dormind!Lipsa unui somn odihnitor poate duce la diferite probleme de sanatate. In orice caz, multe persoane incearca sa doarma cat mai mult in timpul noptii.

Daca te-ai saturat sa te trezesti in fiecare dimineata obosit si vrei sa schimbi asta, ar trebui sa incerci sa dormi cu sosete in picioare.

Click pe aceeasi tema:  Remediul natural care te vindeca de boala sufletului! Vezi cum elimini din suflet otrava geloziei!

Cum ma ajuta sosetele sa dorm mai bine?

Sosetele incaltate inainte de a merge la culcare te ajuta sa-ti mentii picioarele calde. Acest lucru incurajeaza dilatarea vaselor sanguine ale picioarelor, ceea ce te face sa adormi mai repede.

Un studiu a descoperit ca exista o legatura intre dilatarea vaselor de sange din extremitatile corpului (vasodilatare) si timpul de adormire. Pe scurt, cu cat picioarele tale sunt mai calde, cu atat vei adormi mai repede.

Beneficii asupra sanatatii pe care le obtii dormind cu sosete

Click pe aceeasi tema:  Ce se intampla in corpul tau daca bei zilnic un pahat de suc de castravete! Efectele sunt spectaculoase
spre