Acasă Stirile zilei Stiinta Ce vor oamenii de la Oreste: Tehnicile si principiile de meditatie sunt...

Ce vor oamenii de la Oreste: Tehnicile si principiile de meditatie sunt cursurile preferate, dar si elementele de magie naturala au succes!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Intr-un interviu acordat ziarului Click, realizatorul TV Oreste Teodorescu marturiseste ca cei mai multi romani ii solicita informatii despre tehnicile de meditatie si despre magia naturala. Satul de manipularea din televiziune si de divertismentul de prost gust, Oreste Teodorescu s-a dedicat, alaturi de Doru Bem, cursurile prin care impartaeste din cunostintele sale celor doritori sa invete.

 

„Prin magia naturala invatam sa comunicam cu fortele vii ale elementelor si cu spiritele tuturor regnurilor si tuturor speciilor de pe pamant. Vom cunoaste despre influenta planetelor asupra zilelor saptamanii, despre conlucrarea omului cu natura, elemente sacre, etc”.

 

„Totul a inceput in 2008, insa in ultimele luni aceste cursuri de dezvoltare personala au luat amploare. Pana in momentul de fata am strans cateva mii de cursanti. Eu nu tin insa cont de cantitate, ci de calitate, nu exista un nucleu de oameni care vin in permanenta, pentru ca am descurajat sectarizarea. Ai venit, ai vazut, ai plecat mai departe. Eu si colegul meu, Doru Bem, vrem doar sa transmitem niste cunostinte. Ideea mi-a venit in momentul in care am experimentat pe propria piele exercitiul asta al autocontrolului, al meditatiei”, a declarat Oreste Scarlat Teodorescu (39 de ani) pentru Click!

 

Asadar, o sedinta petrecuta in compania lui Oreste dureaza cinci ore si costa 200 de lei, insa cei care pleaca de acolo sunt cu adevarat schimbati si „loviti” de o revelatie. Astfel, pentru ca in seara in care l-am vizitat astepta sase cursanti, Oreste a incasat la finalul cursului dintr-un foc 1.200 de lei, insa ne-a explicat ca nu s-a pricopsit din asta. „In nici un caz ceea ce facem noi nu este o afacere, pentru ca ne-am straduit ca banii sa nu devina o bariera in calea cunoasterii.

 

Nu putem tine insa cursurile gratis, pentru ca avem cheltuieli cu chiria (400 de euro), cu deplasarile, iar ideal este sa ne acoperim aceste cheltuieli. Daca ne mai ramane si un profit cat sa nu murim de foame, e bine”, ne-a mai spus fostul realizator TV, care scrie si se documenteaza pentru toate acestea doar noaptea:

„Eu ma culc intodeauna la ora 5 dimineata. Cand mijesc zorii eu ma culc, dar nu dorm mai mult de sase ore”.

Iar daca la aceste cursuri din Bucuresti vin maximum 10-15 oameni, la conferintele pe care le sustine in toata tara, usile sunt larg deschise pentru toata lumea, biletul de intrare fiind si el mult redus: 30 de lei. In februarie, Oreste si colegul sau vor avea un mini-turneu in Brasov si Timisoara. L-am intrebat pe Oreste si care cursuri prind cel mai bine la romani. A marturisit ca tehnicile si principiile de meditatie sunt in top, urmate de elementele de magie naturala! Iar daca va inchipuiti ca veti invata sa scoateti iepuri din joben, ei bine alta e menirea acestui curs de magie.

„Prin magia naturala invatam sa comunicam cu fortele vii ale elementelor si cu spiritele tuturor regnurilor si tuturor speciilor de pe pamant. Vom cunoaste despre influenta planetelor asupra zilelor saptamanii, despre conlucrarea omului cu natura, elemente sacre, etc”.

 

Citeste interviul integral pe Click.