Ce ti se poate intampla daca mananci paine cu mucegai? – Cap Limpede

Ce ti se poate intampla daca mananci paine cu mucegai?

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Nu de putine ori ni s-a intamplat sa gasim painea mucegaita, iar uneori ai observat mucegaiul dupa ce mancasei cel putin o felie. Expertii de la health.com iti dezvaluie ce ti se poate intampla daca mananci mucegai.

Fie ca ai gustat o branza mucegaita, ori ai muscat, din greseala, dintr-o felie de paine care era mucegaita, iata mai jos care ar putea fi efectele asupra sanatatii tale.

Trebuie sa stii ca in momentul in care mucegaiul se vede, de exemplu, pe paine, el s-a raspandit deja in aliment, fiind in mare parte contaminat. Mucegaiul se raspandeste cel mai adesea in locuri calduroase, intunecate si cu umiditate mare.

Potrivit specialistilor, nu toate tipurile de mucegai sunt daunatoare. Cu toate acestea, mucegaiul poate provoca reactii alergice si, de asemenea, poate produce substante toxice, conform health.com.

Loading...

Daca ingerezi totusi, alimente deteoriorate, exista, de asemenea, posibilitatea sa te confrunti cu probleme gastrointestinale, insa acesta va fi eliminat de organism, daca sistemul imunitar nu este slabit.

sursa:  voceatransilvaniei.ro


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close