Acasă Life Dezvoltare Personala Ce te asteapta in 2018, in functie de ziua in care te-ai...

Ce te asteapta in 2018, in functie de ziua in care te-ai nascut! Vezi ce ti-a pregatit destinul!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Anul 2017 a trecut si toata lumea se intreaba ce ne asteapta in perioada urmatoare. Previziunile numerologice pentru 2018 iti dezvaluie totul. Potrivit numerologilor, anul 2017 a fost unul marcat de semnul individualismului, caci oamenii au avut in general tendinta de a duce luptele pe cont propriu, fara a avea puterea de a auzi si opinia celor din jur. A fost un an de vibratie 1, in care bine au dus-o mai ales cei nascuti in zilele: 1, 10, 19 si 28.

Dupa un an greu, 2018 promite sa ne aduca schimbari importante, caci vine pe frecventa lui 2, ce provine din maestrul 11. Frageziti de anul 2017, in 2018 suntem pregatiti sa intindem mana, sa acceptam punctele de vedere ale celorlalti si sa ne punem in locul lor.

2018 aduce in primul rand flexibilitate si mult noroc! Nu ne mai comportam ca niste bare de metal ce nu se indoaie, ci ne dam voie sa ne modelam, ca niste mingi de cauciuc sau chiar de burete.

in anul 2018 functionam cel mai bine impreuna! Este un an al aliantelor, al asocierilor, al parteneriatelor cu noroc. Dupa un an individualist urmeaza unul familist, bazat pe cooperare si atentie. Ne aplecam asupra aproapelui nostru si ne intoarcem la ce ne uneste, asa cum aflam de pe valeriupanoiu.blogspot.ro.

Cele mai mari realizari se invart anul acesta in jurul sufletului, casei, caminului, familiei. Cel mai bine o duc cei sub vibratia 2 (nascuti in zilele 2, 11, 20 sau 29).

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos