Ce spune zodia ta despre starea de sanatate a organismului tau – Cap Limpede

Ce spune zodia ta despre starea de sanatate a organismului tau

Timp de secole, oamenii au folosit semnele astrologice pentru a intelege mai bine elementele personalitatii noastre si modul in care interactionam cu lumea din jurul nostru. Atunci cand intalnim pe cineva pentru prima data, putem observa “determinarea capricornuui” sau “stabilitatea taurului”, dar zodiile astrologice pot dezvalui o multime despre starea noastra de sanatate. Multi astrologi au facut legatura intre imaginea omului vitruvian cu ciclul zodiacal pentru a indica ce semn guverneaa anumite zone ale corpului. Potrivit astrologilor, semnul astrologic te poate ajuta la identificarea regiunilor distincte in care s-ar putea sa te confrunti cu probleme de sanatate.
Click pe aceeasi tema:  Cea mai ieftina reteta pentru a scapa de durerile articulare! Este suta la suta naturala!

Berbec – Oamenii care se afla sunt acest semn zodiacal sunt cunoscuti pentru creativitatea, asertivitatea si incapatanarea lor. Deoarece acesti nativi au tendinta de a se arunca cu capul inainte, atunci cand acestia se simt blocati, energia blocata poate sa apara sub forma migrenelor, problemelor la nivelul sinusurilor sau tensiunilor la nivelul maxilarului.

Taur – Atunci cand acesti nativi sunt prinsi in lumea materiala sau in rutina de zi cu zi, el sau ea ar putea sa se simta blocati sau prinsi in capcana. Deoarece acest semn zodiacal este localizat la nivelul gatului omului vitruvian, acest sentiment poate duce la o tensiune rigida si la un gat rigid.

Click pe aceeasi tema:  Cel mai simplu antidot pentru depresie!

Gemeni – Pe diagrama omului vitruvian, gemenii sunt intruchipati de brate, antebrate si maini. Scopul acestora este comunicarea, acela de a servi ca mesager al unei minti iluminate. Durerea sau senzatia de constrangere la nivelul mainilor si degetelor poate sa apara adesea in cazul acestor nativi.

Rac – Racii sunt zodii de apa si fiinte foarte sensibile. De asemenea, acestia cad in spectrul pieptului din diagrama vitruviana. Cand devin prea protectivi la adresa propriei persoane si ii blocheaza pe ceilalti de la emotiile lor reale, ei pot avea probleme de sanatate colorectale, cum ar fi retentie apoasa, chisturi si energie redusa.

Click pe aceeasi tema:  Cel mai bun mod prin care putem sa ajutam mediul si pe noi! Puieti plantati pe o suprafata cat 10 terenuri de fotbal!

Leu – Leii sunt condusi de sare si infloresc stralucind lumina interioara lumii prin expresie creativa si abilitati de conducere. Atunci cand leii simt ca abilitatile lor de conducere sunt utilizate in mod eficient, ei pot sa-si umfle pieptul si sa-si lase umerii pe spate. De cealalta parte, un dezechilibru poate duce la probleme la nivelul spatelui superior, cum ar fi dureri musculare si tensiune.

spre