Semnatura este portretul personalitatii noastre, ea descopera multe lucruri despre caracterul fiecaruia si despre modurile unice de a privi viata. De asemenea, semnatura reflecta ceea ce suntem dispusi sa oferim lumii.

Marimea semnaturii spune multe despre felul in care oamenii se vad pe ei insisi, dar si despre nivelul de incredere in sine. Un studiu al persoanelor care au devenit celebre in domeniul lor arata ca marimea literelor din semnatura acestora este mai mare cu 50% decat cea a persoanelor mai putin faimoase.

Persoanele cu semnaturi de dimensiuni mici incearca sa evite atentia. Este foarte probabil ca acestia sa aiba indoieli asupra propriilor capacitati, noteaza observator.tv.

Unele semnaturi par a fi printate de o masina, in timp ce altele sunt imposibil de citit. in primul caz, acestea dezvaluie faptul ca persoana respectiva este importanta, iar in cel de-al doilea caz, ele arata ca posesorii se considera superiori.

Daca semnatura unei persoane are aceeasi marime ca restul textelor scrise de aceasta, inseamna ca persoana respectiva este onesta si nu incearca sa ascunda nimic. in cazul in care semnatura este mult mai mica in comparatie cu restul textului, scriitorul este timid, modest si nu isi doreste atentie.

Cand o persoana pune un punct la finalul semnaturii, aceasta isi declara autoritatea asupra tuturor lucrurilor pe care le face. Acest lucru arata ca persoanele respective sunt foarte precaute si nu au incredere in oricine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.