Acasă Sanatate Ce spun palmele tale despre starea de sanatate! Vezi cum depistezi cea...

Ce spun palmele tale despre starea de sanatate! Vezi cum depistezi cea mai grava boala

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Corpul nostru ne transmite semnale in privinta starii de sanatate, iar de noi depinde cum stim sa le interpretam si cum le luam in seama. Priveste-ti cu atentie palmele, iti pot dezvalui multe lucruri importante despre sanatate.

Ai palmele uscate?

– Daca ai palmele foarte uscate, este nevoie sa le acorzi mai multa atentie la ingrijirea corporala zilnica. Pe langa spalare, palmele trebuie si hidratate corect.

Ai palmele uscate si crapate?

– Desi este normal ca palmele sa se usuce de la utilizarea frecventa a balsamului, daca uscaciunea pielii persista chiar si dupa aplicarea unei creme sau lotiuni pentru maini, se recomanda sa ceri sfatul unui dermatolog. Daca pe pielea foarte uscata apar si pete albe, poate fi vorba de anumite boli si afectiuni grave.

Ai palmele umflate?

– Cancerul determina diferite modificari in organism, iar umflarea palmelor poate fi un simptom al acestei boli. Daca observi astfel de nereguli, consulta urgent un medic, noteaza secretele.

Te dor palmele?

– Daca simti durere la nivelul palmelor fara un motiv anume, poate fi vorba din nou de un simptom de cancer. De fapt, cancerul provoaca dureri prin tot corpul, iar palmele nu fac exceptie. Chiar si cancerele localizate in alte regiuni ale corpului care nu are legatura directa cu palmele se pot manifesta prin simptome dureroase la nivelul palmelor.

Alte simptome ale cancerului

Durerile si modificarile de aspect ale palmelor sunt doar o mica parte a posibililor indicatori ai bolilor de cancer. Slabirea corporala brusca, oboseala permanenta, iritatiile, tusea persistenta si raguseala pot fi si ele simptome ale cancerului.