Acasă Life Horoscop Ce simbolizeaza ora la care te-ai nascut! Vezi ce spun astrologii chinezi!

Ce simbolizeaza ora la care te-ai nascut! Vezi ce spun astrologii chinezi!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nasterea copilului e o adevarata minune. Chiar din primele clipe ale vietii bebelusului, parintii incep deja sa ghiceasca ce fel de persoana va creste micutul lor si ce fel de caracter va avea.

Astrologii sustin ca ora nasterii unui copil are un impact asupra formarii personalitatii sale in viitor. Expertii impart ziua in 12 parti, fiecare dintre acestea corespunde unui anumit animal din calendarul chinezesc.

De la 23:00 la 1:00 este considerata “ora sobolanului”. Copiii nascuti in acest interval de timp sunt inteligenti si precauti.

De la 1:00 la 3:00 – “ora Taurului”. Copiii care se nasc in aceste clipe sunt calmi si retinuti. Dar tot ei pot “exploda” daca sunt provocati intentionat.

De la 3:00 la 5:00 – “Ora Tigrului”. Cei nascuti in acest interval de timp sunt generosi si iubitori. La fel, ei sunt capabili sa astepte mult timp, cu rabdare, pâna prind momentul potrivit si actioneaza decisiv.

De la 5:00 la 7:00 – “ora Pisicii”. Trasaturile distinctive ale celor nascuti in perioada “pisicilor” sunt dreptatea, bunatatea sufleteasca si recunostinta.

De la 7:00 la 9:00 – “ora Dragonului”. Cei care se nasc in aceasta perioada de timp sunt niste persoane hotarâte si puternice. Se mai spune despre ei ca ar fi foarte economi.

De la 9:00 la 11:00 – “Ora sarpelui”. Aceasta perioada inzestreaza copiii cu intelepciune si abilitati mintale extraordinare.

De la 11:00 la 13:00 – “Ora Calului”. Persoanele nascute in clipele respective sunt flexibile, energice si se deosebesc prin abilitatea de a fi ager.

De la 13:00 la 15:00 – “ora Caprii”. Copiii nascuti in aceasta perioada se disting prin rabdare si dreptate.

De la 15:00 la 17:00 – “ora Maimutei”. Cei nascuti in momentele respective poseda abilitati de dezvoltare a personalitatii lor, sunt sociabili si intreprinzatori.

De la 17:00 la 19:00 – “ora Cocosului”. Copiii care s-au nascut in acest interval de timp sunt organizati, punctuali si hotarâti.

De la 19:00 la 21:00 – “ora Câinelui”. Caracteristicile de baza ale acestor copii sunt: decenta, onestitatea si prietenia.

De la 21:00 la 23:00 – “ora Mistretului”. Purtatorii acestei zodii sunt curajosi, rabdatori si nobili.

Sursa: eustiu

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos