Un jurnalist al portalului „Thrillist” a decis sa intreprinda un experiment ciudat pentru a testa efectele acestei practici vreme de 30 de zile.

La sfarsit, barbatul a relatat in amanunt experientele traite si transformarile suferite, marturisind ca nu ar fi banuit niciodata ca un lucru atat de banal i-ar putea schimba viata atat de drastic… !

Iata povestea lui….

Ziua 1: Sa inceapa balul

Fiind vorba de o cantitate mare de apa, am inlocuit sticlele mici cu un bidon cu volumul de fix 4 litri, de care nu m-am despartit niciodata. E foarte greu sa te mobilizezi sa bei atat de mult lichid zilnic si sa nu te abati nicicand de la planul trasat. M-am inarmat insa cu multa rabdare si m-am ambitionat sa imi duc experimentul la capat fara sa trisez deloc.

Ziua 5: Urinez o data la fiecare 20 de minute

Corpul are intr-adevar o mare nevoie de apa, este o nevoie ce trebuie satisfacuta din plin. Suntem alcatuiti in proportie de 60% din apa, dar cine se incumeta sa bea zilnic 4 litri de lichid? Am ajuns sa beau apa tot timpul, chiar si atunci cand nu mi-e sete. Ma simt mereu satul si „plin”, cu toate ca mananc mai putin. Merg la baie tot mai des, cam o data la 20 de minute. Am ajuns sa merg la baie atat de des incat cei din jur m-or banui ca ma duc sa prizez ceva pe nas. Oriunde as fi in oras, la fiecare a doua bautura comandata, dau pe gat si un pahar cu apa.

Ziua 10: Am devenit… mai frumos?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.