Acasă World Ce se intampla de pe 7 ianuarie cu planetele! Cum vedeau strabunii...

Ce se intampla de pe 7 ianuarie cu planetele! Cum vedeau strabunii aceasta miscare!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Incepand cu data de 7 ianuarie si pana pe 6 februarie, toate planetele principale isi vor schimba pozitia. Strabunii vedeau aceasta miscare ca pe un moment norocos si oportun.

Stephanie “Wave” Forest este un astrolog foarte bine cunoscut, fiind prima care a postat un articol pe aceasta tema.
Wave spune ca “ Acum este momentul, iar latura cosmica ne ajuta destul de mult, acum putem merge cu totii in aceeasi directie. Din pozitia soarelui si din perspectiva Pamantului, toate planetele prezinta o miscare la unison, organica si armonioasa”.

Un astfel de ciclu este unic, deoarece vibratia soarelui poate determina o asistenta cosmica, ce vine in beneficiul omenirii.

Miscarea din 2017, sustine casnicia, evenimentele caritabile sau poate o noua afacere.

Aceasta miscare este vazuta ca fiind una de ordonare a planetelor.

Aceasta perioada, care dureaza aproximativ o luna, incepe prin Mercur retrograd si se incheie cu Jupiter retrograd.

Wave spune asa: „Haide sa imprumutam niste fraze, din perspectiva samanica / astrologica, deoarece Mercur este simbolizat ca o planeta rapida, versatila, care poate traversa cu usurinta Lumea Superioara, Lumea Mijlocie si Lumea de Jos, intr-o singura clipa. Marte este asemeni unui mesager intre taramuri”.

In ceea ce priveste planeta Jupiter, Wave spune ca:

„Jupiter este conducatorul Sagetatorului si al lui Mercur. Atat Mercur cat si Jupiter emana o energie foarte puternica. Nu trebuie sa uitam totusi de faptul ca Jupiter i se opune lui Uranus, putand declansa o rezonanta fizica puternica, zdruncinand fortele Pamantului”.

Fara indoiala, fiecare miscare de acest gen, pana in anul 2022, duce la schimbarea lumii si ajuta la creerea unei noi natiuni si unei noi vieti.

Aceasta miscare trebuie primita cu multa incantare si dorinta de schimbare in bine a vietii ori a fiecarui individ in parte. Schimbarile se fac treptat, insa a venit momentul sa schimbam ceva.

Mesajul spiritual al acestei miscari ramane acelasi: daca ne vom pune in functiune imaginatia, schimbarile pot aparea pe toate planurile vietii noastre.

Pacea si abundenta va fi un subiect comun tuturor.

Asa putem tine treaz visul nostru de a avea o pace mondiala. Haideti sa profitam cu totii de acest moment si sa depunem mai mult efort pentru a face o lume mai buna.

Nu mai stati pe ganduri si folositi acest interval pentru a va pune in ordine gandurile si planurile pentru anul ce abia a inceput.

Sursa: Secretele

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPremierul Grindeanu a convocat de urgenta comandamentul de iarna! Ne pregatim de Cod Rosu!
Articolul următorCe trebuie sa faci de Sfantul Ion pentru a avea un an norocos si imbelsugat!