Ce ravagii a mai facut hackerul Guccifer in lumea Hollywood-ului

Raw Life and Style

O serie de vedete de la Hollywood, printre care Nicole Kidman, Leonardo DiCaprio, Robert Redford si Warren Beatty au devenit cele recente „victime” ale renumitului hacker Guccifer, acelasi care a reusit sa sparga contul de email al spionului numarul 1 din Romania, George Maior.

Potrivit site-ului TheSmokingGun.com, hackerul a piratat adresele de e-mail ale actorilor Leonardo DiCaprio si Nicole Kidman si a reusit sa acceseze agendele din telefoanele mobile ale actorilor Robert Redford si Warren Beatty, informeaza contactmusic.com.

Recent, scenariul celui de-al patrulea sezon al serialului „Downton Abbey” a fost piratat de acelasi hacker. Totodata, Guccifer a reusit sa obtina o serie de informatii personale din conturile de e-mail ale actorilor Steve Martin si Mariel Hemingway.

Click pe aceeasi tema:  Fostul ofiter acoperit, ROBERT TURCESCU dezvaluie tot ce stie! Cine va fi pus in fruntea SRI si SIE!

În 2013, un scenariu nefinalizat al noului roman al scriitoarei Candace Bushnell, creatoarea serialului „Totul despre sex/ Sex and the City”, a fost publicat pe internet de acelasi Guccifer.

spre