Ce ravagii a mai facut hackerul Guccifer in lumea Hollywood-ului – Cap Limpede

Ce ravagii a mai facut hackerul Guccifer in lumea Hollywood-ului

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

O serie de vedete de la Hollywood, printre care Nicole Kidman, Leonardo DiCaprio, Robert Redford si Warren Beatty au devenit cele recente „victime” ale renumitului hacker Guccifer, acelasi care a reusit sa sparga contul de email al spionului numarul 1 din Romania, George Maior.

Potrivit site-ului TheSmokingGun.com, hackerul a piratat adresele de e-mail ale actorilor Leonardo DiCaprio si Nicole Kidman si a reusit sa acceseze agendele din telefoanele mobile ale actorilor Robert Redford si Warren Beatty, informeaza contactmusic.com.

Recent, scenariul celui de-al patrulea sezon al serialului „Downton Abbey” a fost piratat de acelasi hacker. Totodata, Guccifer a reusit sa obtina o serie de informatii personale din conturile de e-mail ale actorilor Steve Martin si Mariel Hemingway.

Loading...

În 2013, un scenariu nefinalizat al noului roman al scriitoarei Candace Bushnell, creatoarea serialului „Totul despre sex/ Sex and the City”, a fost publicat pe internet de acelasi Guccifer.

Ce ravagii a mai facut hackerul Guccifer in lumea Hollywood-ului was last modified: ianuarie 8th, 2014 by Cristian Milut

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close