Ce poti vindeca cu O CEAPA? De la durere de cap la potenta masculina face minuni! – Cap Limpede

Ce poti vindeca cu O CEAPA? De la durere de cap la potenta masculina face minuni!

Mirosul ei puternic si unic, cat si gustul intens, fac din ceapa o alegere perfecta pentru multe lucruri nebanuite, dar mai ales pentru sanatatea ta. Citeste mai jos cum sa utilizaezi ceapa pentru a te trata de diverse conditii de sanatate.

Curata o ceapa si foloseste-o astfel:

– Consuma o ceapa pe zi pentru alinarea durerilor de cap, durerilor de dinti, durerilor de urechi, pentru tratamentul racelilor, pentru eliminarea infectiilor la ochi.

– In cazul in care ai dureri la incheieturi, ia cateva felii de ceapa si impacheteaza zonele dureroase pentru a scapa de aceste dureri

Click pe aceeasi tema:  Alimentele care-ti "mananca" din calciu! Vezi ce boli risti!

– In caz de temperatura ridicata, ia cateva felii de ceapa si aplica-le pe talpi. In scurt timp temperatura va reveni la normal.

– Consuma regulat cate o ceapa pe zi pentru a trata insuficienta cardiaca.

– Sangerarile de nas pot fi tratate cu ceapa. Ia o felie de ceapa si aplic-o pe vena jugulara. Sangererea se va opri in cateva minute.

– Muscaturile de insecte se trateaza cu ceapa. O felie de ceapa aplicata direct pe zona afectata va rezolva problema in scurt timp.

Click pe aceeasi tema:  Descoperire de ultima ora! Alzheimerul poate fi oprit! Rezultatul vine dupa 25 de ani de cercetare

– In caz de degeraturi, trebuie sa va infasurati zona cu felii de ceapa. In scurt timp mancarimile se vor reduce si regenerarea tesuturilor va fi grabita.

– Ulcerele varicoase se pot vindeca cu ajutorul cepei. Rade o ceapa si amestec-o cu ulei de masline. Aplica acest amestec pe zona afectata si procesul de vindecare va fi accelerat vizibil.

– Pentru tratamentul bataturilor, trebuie sa tocati marunt o ceapa si sa o amestecati cu otet din cidru de mere. Lasati amestecul sa stea peste noapte, apoi aplicati direct pe bataturi. Acestea se vor vindeca vazand cu ochii.

Click pe aceeasi tema:  Chakra prin care poti sa vindeci diabetul!

Fa-ti un suc de ceapa si trateaza-ti diversele conditii de sanatate astfel:

spre