Acasă Life Ce efect au doua linguri reci asupra ochilor tai?

Ce efect au doua linguri reci asupra ochilor tai?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Uita de tratamentele complicate de frumusete, creme anti-riduri si alte lucruri costisitoare speciale pentru ochi. Tot ce iti trebuie sunt doua lingurite de metal plus un frigider.

Tine linguritele bine spalate in frigider timp de 5 minute dupa care scoate-le si aplica-le pe ochi. Pune-le pe pleoape fara nicio problema, chiar daca sunt reci ca gheata. Efectul va fi fabulos si nici macar nu te astepti la ce ti se va intâmpla.

Metalul rece va reduce din umflaturile cu care te trezesti si va elimina cearcanele. In plus, daca tii frecvent gheata la ochi vei reusi sa tii la departare pungile inestetice din jurul ochilor.

Un tratament alternativ la cel cu linguritele reci ca gheata este cel cu castravetii, deja cunoscut de toata lumea. si aici exista un truc mai putin cunoscut. Nu pune castravetii feliati fara sa ii pui inainte in congelator timp de 10 minute. Efectul castravetilor care indeparteaza pungile de sub ochi se va dubla in doar câteva minute.

De asemenea, daca te trezesti cu ochii umflati pentru ca nu ai putut dormi bine sau trebuia sa te trezesti din motive de serviciu sau alte probleme, poti pune si felii de cartofi pe ochi. Amidonul are un rol important in a atenua imperfectiunile din jurul ochilor.

Sursa: teotrandafir