Cei care cred in eficienta medicinei holisitice, acel tip de medicina care integreaza mintea, sufletul si trupul pentru deslusirea cauzelor anumitor boli, sustin ca starile sufletesti, gandurile si mai ales comportamentele noastre pot duce la anumite afectiuni severe.

Ce boli poti face de la anumite stari sufletesti:

TEAMA DE EXPRIMARE

Teama de a fi tu insuti, teama de a te deschide fata de cei din jurul tau cat mai ales frica de socializare duce la probleme ale pielii: acnee, cosuri, dermatite sau cuperoza. Nu iti mai fie frica de faptul ca s-ar putea ca ceilalti sa te respinga! Fa primul pas cu curaj!

NEACCEPTAREA ANUMITOR SITUATII

Convulsiile sufletesti, gandurile la anumite situatii stresante precum un examen important de dat sau o despartire ne pot afecta digestia in cel mai serios mod cu putinta, astfel incat sa ne trezim cu boli stomacale, prezinta teotrandafir.

SENTIMENTUL DE VINA

Daca te simti vinovat de ceva si nu ai cui sa ii spui, pot aparea probleme la intestinul gros, cred specialistii in medicina holistica.

REFUZUL DE EXPRIMARE A SEXUALITATII

Femeile urasc uneori ca sunt femei, moment in care durerile menstruale se accentueaza. Accentuarea durerilor menstruale se produce si in cazul de refuz al exprimarii propriei sexualitati.

LIPSA BUCURIEI

Daca nu gasesti motive de bucurie in viata ta si ai mereu o stare apatica, risti sa te alegi cu boli respiratorii.

REPRIMAREA SENTIMENTELOR

Daca nu iti asculti inima si nu faci lucrurile decat in contra emotiilor tale reale si a intuitiei de care stii ca niciodata nu te va pacali, risti sa ai probleme cardiace.

NU AI PRIETENI

Daca te simti o persoana extrem de singura, fara absolut niciun prieten, trebuie sa stii durerile de spate sunt garantate (deoarece nu ai pe cine sa te sprijini cand ti-e greu).

INCAPATANAREA

Daca esti foarte incapatanat si nu vrei sa vezi decat acea parte a adevarului care iti convine, e posibil sa porti ochelari in timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.