Akram Shhaideh, sotul propunerii de prim ministru al PSD, Sevil Shhaideh a luat decizia de a disparea din mediul social online. Potrivit lui Liviu Dragnea sotul lui Sevil a fost amenintat in ultimele zile iar ca urmare a decis sa-si inchida contul de facebook.

Sevil Shhaideh a fost, timp de 5 zile, propunerea PSD pentru functia de premier al Romaniei. Fost ministru in guvernul Victor Ponta, Shhaideh a fost criticata pentru apartenenta sa etnica si religioasa, dar si pentru faptul ca e casatorita cu un sirian care si-a luat cetatenia romana. In ultimele zile, Shhaideh a fost amenintata, telefonic, cu moartea, atat ea, cat si familia ei, a dezvaluit Liviu Dragnea. Din aceste motive, sotul lui Shhaideh, Akram Shhaideh, a luat o decizie radicala.

”Sotul si-a inchis Facebook-ul.”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3, la emisiunea moderata de Mihai Gadea, ”Sinteza Zilei”.

Potrivit jurnalistilor de la riseproject Akram Shhaideh, sotul lui Sevil Shhaideh, premierul propus de PSD, este sustinator al dictatorului sirian Bashar al-Assad, acuzat de comunitatea internationala de crime de razboi. Pe conturile sale de socializare, Akram Shhaideh, de origine siriana, transmite mesaje pro-Assad, foloseste simbolurile loialitatii fata de regimul de la Damasc si critica atat rebelii, cat si liderii arabi si vestici care sustin opozitia siriana.