Cap Limpede

Stirile zilei

Carmen Dan faulteaza limba romana! „Pana acum am DECAT informatiile pe care le cunoasteti”

Carmen Dan recidiveaza si loveste din nou limba romana. De data aceasta, nu a mai incurcat prenume cu pronume, ci a facut o greseala pe care o face frecvent, Liviu Dragnea, folosind „decat” intr-un context gresit.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a remarcat marti ca niciun sef din Politie nu a facut un pas inapoi, la o zi dupa ce le-a solicitat acest lucru, in contextul generat de depistarea politistului acuzat ca a agresat sexual doi minori in cartierul Drumul Taberei.

„Pana acum am decat informatiile pe care le cunoasteti si dumneavoastra, date aseara de purtatorul de cuvant al Politiei. Nu am vazut pe nimeni sa faca un pas in spate, probabil ca au apreciat ca nu exista responsabilitate”, a declarat Carmen Dan la sediul MAI.

Ministrul de Interne a precizat ca l-a informat si pe premier despre situatie si masurile dispuse, dar si ca urmeaza sa aiba o intalnire cu specialistii din cadrul Centrului de Testare Psihologica pentru a discuta despre acest caz.

Luni, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, i-a cerut sefului Politiei Romane sa spuna, pana miercuri, cat de serioase si de riguroase au fost testarile psihologice in cazul politistului de la Brigada Rutiera banuit de pedofilie, ce calificative profesionale a primit acesta in ultimii ani si cum a fost posibil ca din 1990 sa nu fie observat comportamentul lui.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-103285").on("click", function(){ $(".com-click-id-103285").show(); $(".disqus-thread-103285").show(); $(".com-but-103285").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});