Acasă Politic Carmen Dan faulteaza grav limba romana! Ministrul Internelor: Vreti sa va dau...

Carmen Dan faulteaza grav limba romana! Ministrul Internelor: Vreti sa va dau eu, acum, nume si „pronume”?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost intrebata, joi seara, daca a fost identificat soferul autocarului Jandarmeriei filmat in timp ce depasea o coloana de masini mergand cu viteza pe linia de tramvai, ea raspunzandu-le jurnalistilor ironic, cu o alta intrebare, respectiv daca vor sa le dea numele si „pronumele” soferului.

„Vreti sa va dau eu, acum, nume si pronume si toate cele?”, le-a spus Carmen Dan jurnalistilor, la Sibiu, unde a participat la un exercitiu organizat la Centrul Chinologic, citata de news.ro.

Ea a mai afirmat ca soferul autocarului Jandarmeriei „va suporta rigorile”.

Un autocar inmatriculat la Ministerul de Interne a fost filmat in timp ce depasea coloana de masini mergand cu viteza pe linia tramvaiului 41 pe bulevardul Averescu din Capitala, dupa difuzarea imaginilor Politia Capitalei anuntand ca este un vehicul al Jandarmeriei si ca au loc verificari pentru a stabili identitatea soferului si a aplica masurile legale.

In imagini poate fi vazut autocarul cu numere de inmatriculare specifice Ministerului de Interne depasind coloana de masini pe linia de tramvai, iar din cauza vitezei evita in ultimul moment un tramvai al liniei 41 care vendea din sens opus.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos