Carmen Bejan, fosta studentă criminală de la Medicină, ştia că va naşte un copil cu malformaţii, dar nu a vrut să facă avort pentru că a crezut că va fi eliberată după naştere.

Medicii care au consultat-o pe Carmen Bejan în timpul sarcinii i-au spus fostei studente că va naşte un copil cu malformaţii. Ea nu a vrut să facă avort, întrucât spera ca cererea de eliberare datorită sarcinii să fie aprobată. Bejan a făcut în timpul sarcinii opt ecografii.

Fosta studentă a născut marţi noapte un copil cu malformaţii. Bebeluşul a murit la scurt timp după naştere. Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara la acea vreme, au ucis şi au tranşat un bărbat în vara lui 2009.

1 COMENTARIU

  1. vazut pe Ponta acum cateva zile (atunci cand a dalecrat ca masinaria PDL de furat voturi a functionat mai bine decat cea a PSD).Printre altele, a dalecrat ca nu-l intereseaza o cariera politica, el dorindu-si o cariera in justitie, spunand ca viseaza la un post in Curtea Constitutionala.Deci ca sa-ti dai seama ce visuri are individul. De 10 de ani el numai se plimba prin parlament, cara hartiile unora sau altora, mai da cate-un interviu, mai face cate-o dalecratie, dar in rest, absolut nimic. N-a mai intrat intr-o sala de tribunal de ani de zile, n-a practicat aproape deloc in meseria pe care o are, dar el vrea la CCR!Lasa ca, cine stie, cand o fi premier vreunul din PSD, va ajunge si el la scaunelul pe care si-l doreste!Te ia groaza cand vezi asemenea specimene!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.