Care crezi ca este mai puternic: instinctul de MAMA sau de PRADATOR? Un leopard a ucis fara mila o mama babuin dar continuarea ESTE HALUCINANTA! – Cap Limpede

Care crezi ca este mai puternic: instinctul de MAMA sau de PRADATOR? Un leopard a ucis fara mila o mama babuin dar continuarea ESTE HALUCINANTA!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

In salbaticie fiecare moment este o goana pentru supravietuire si poate intre aceste momente te mai poti gandi si la stomac. Regula e simpla, ori esti prada ori esti pradator… si fiecare pradator… are vanatorul lui. Animalele mai au insa si o alta regula de care multi dintre oameni au uitat… instinctul si respectul pentru ceea ce inseamna sa fii MAMA.

In acest material video o femela leopard aflata in cautare de mancare vaneaza o femela babuin. Vanatoarea este una reusita, dar dupa ce isi lichideaza prada, femela leopard constata in drum catre barlog ca femela babuin are un pui. Moarta de foame si cuprinsa de remuscari, femela leopard ia o decizie emotionanta… vezi video in pagina urmatoare!

Loading...


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close