Cap Limpede

World

Captura impresionanta de bani a Politiei intr-un apartament. Banii cantareau mai mult de un sfert de tona

Politia din orasul olandez Eindhoven a descoperit 12,5 milioane de euro intr-un apartament. Banii cantareau 255 de kilograme in numerar. Este vorba despre cea mai mare suma descoperita vreodata intr-un loc din Olanda, a transmis politia intr-un comunicat.

Anchetatorii au arestat un barbat in varsta de 35 de ani sub suspiciunea de spalare de bani.

Banii, care erau stransi in bancnote de la 5 la 500 de euro au fost scosi din apartament in mai multe genti de cumparaturi. Potrivit politiei, cantareau in total 255 de kilograme. De la fata locului, anchetatorii au ridicat arme de foc si o masina de numarat bani, scrie Digi24.

Politistii cred ca banii ar proveni din actiuni de crima organizata. Anchetatorii nu au oferit alte informatii privind ancheta si suspectii.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-105470").on("click", function(){ $(".com-click-id-105470").show(); $(".disqus-thread-105470").show(); $(".com-but-105470").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});