Primarul interimar al Capitalei, a intrat in campanie electorala dorind sa fie remarcat de sefii partidului pentru a-si asigura o candidatura la Sectorul 4 motiv pentru care se face tot mai vocal pe tema deschiderii Arenei Nationale. Stadionul sta inchis de aproape jumatate de an iar apropierea campaniei electorale l-ar putea deschide cu orice risc.

Razvan Sava se fereste de televiziuni dar a declarat pe Facebook ca stadionul nu are aviz de functionare din partea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, dar a dat asigurari ca institutia incearca sa gaseasca solutii pentru redeschiderea stadionului.

„I-am invitat pe reprezentantii Federatiei Române de Fotbal pentru a le prezenta situatia din cazul National Arena. I-am asigurat ca sunt primul care vreau ca stadionul sa fie redeschis. Vreau ca bucureștenii sa se bucure de aceasta investitie. in acest moment stadionul nu are autorizatie de securitate la incendiu. Am depus la MDRAP expertiza tehnica facuta la un laborator din Italia acreditat la nivel european.

In urma testelor facute a reieșit ca materialul este de clasa B, deci este compatibil cu legislatia in vigoare și pe baza expertizei trebuie sa primim agrementul necesar ca Arena Nationala sa obtina autorizatia de securitate la incendiu. il solicit public domnului vicepremier Dâncu sa grabeasca procedurile la minister și sa elibereze agrementul necesar.

Am depus expertiza in data de 19 februarie. Teoretic, cel mai tarziu 19 martie, am putea avea agrementul pentru obtinerea autorizatiei. Cel mai tarziu, pe 21 martie am putea deschide stadionul. in cazul in care MDRAP nu va elibera agrementul, voi gasi alta solutie pentru a-l redeschide cat mai repede”, a anuntat Razvan Sava pe Facebook.

Jurnalistul Catalin Tolontan dezvaluie jocul politic facut de primarul interimar.

„Sava face altceva si e timpul să o spunem.

El deseneaza cu creta in jurul corpului Stadionului National! Are nevoie de un cadavru ca sa existe crima. Sava arata tuturor stadionul mort ca sa intelegem cat de rai au fost Oprescu&Fiii si cat de responsabili si de in litera legii se manifesta cei din PNL. E un joc politic.

Primarul stie ca ancheta DNA a inceput. Echipa lui de imagine a facut calculul ca scandalul si culpa predecesorilor vor deveni mai mari daca stadionul este nefunctional”, subliniaza Tolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.