A scris tratate de medicina, si a  purtat corespondenta cu diferiti papi si suverani dupa ce a avut numeroase viziuni in care i s-a aratat ca mari puteri ale lumii se vor prabusi si se vor razboi. Potrivit evz.ro calugarita care a avut aceste viziuni se numeste Hildegard von Bingen, celebra la vremea ei, pentru ca a fondat manastiri si a contribuit la ajutorarea multor oameni nevoiasi.

 

O ceata densa

Ea a avut numeroase viziuni in care, in afara faptului ca i s-au mari puteri ale lumii, in sensul ca se vor prabusi si se vor razboi, i s-a „relevat” si faptul ca  peste omenire vor veni momente grele, in care natura dezlantuita va inghiti sute de mii de vieti omenesti: “Multe popoare vor fi distruse de catre cutremure, furtuni si mari puhoaie de apa, care vor provoca epidemii si deznadajduire. Oceanul va scufunda multe alte tari si, din aceasta cauza, toate orasele de coasta vor trai cu spaima si un mare numar dintre acestea va disparea”, spunea ea.

Despre SUA, calugarita spunea ca “Marea natiune isi va pierde coloniile din Orient din cauza tigrului si a leului” (tigrul si leul au fost interpretate ca fiind China si Rusia, care s-au aliat).

Insa „Un vant puternic se va ridica din nord si va aduce cu sine o ceata densa si un praf gros, care vor umple ochii si gatul si care vor face sa se sfarseasca macelul si sa ramana toti cuprinsi de o mare teama”  – a profetizat calugarita.

„Cand vedem ce se intampla in zilele noastre ne dam seama ca vedem cu ochii nostri cum se implinesc profetiile din vechime. Fara dar si poate profetia calugaritei ne arata ce se la intampla cu lumea noastra. America se afla in cadere libera, iar Rusia va arunca bomba atomica, dupa cum au fost ultimele declaratii ale oamenilor politici”, spune Tom Lash, pasionat de studierea profetiilor antice.

 Citeste continuarea in pagina urmatoare>>>>>

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.