Acasă Politic Calin Popescu Tariceanu: Nu ma feresc sa critic acest guvern pentru lipsa...

Calin Popescu Tariceanu: Nu ma feresc sa critic acest guvern pentru lipsa unor decizii economice!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca nu se fereste sa critice actualul guvern pentru lipsa preocuparii pentru tematica economica.

Senatorul PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi, la Timisoara, in cadrul unei conferinte sustinute in Aula Magna a Universitatii de Vest, ca actualul guvern nu este preocupat de tematica economica, iar lipsa unor decizii economice nu va face decat sa prelungeasca starea de criza in Romania.

“Nu ma feresc sa critic acest guvern pentru lipsa preocuparii pentru tematica economica. Are, in schimb, un discurs antiprezidential. A fost o tema a campaniei electorale, dar campania s-a terminat. Traian Basescu trebuie privit ca un actor care va iesi din scena. Oamenii asteapta rezultate economice. La Galati, firma Mittal ameninta cu inchiderea productiei, prin urmare perspectivele sunt sumbre, oamenii ies in strada, le e teama ca isi vor pierde locurile de munca. Pe buna dreptate. La Oltchim, perspectivele sunt extrem de inguste, Guvernul nu are o marja de solutie. Solutia nu e privatizarea, ci falimentul. V-am spus numai cateva din amenintarile ce planeaza. Economia este inca in declin. Lipsa unor decizii economice nu va face decat sa prelungeasca starea de criza economica in Romania, deja suntem in al cincilea an de criza economica. Constat o
Via: Circul Politic  

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos