Acasă Stirile zilei Retail C&A deschide al 19-lea magazin din țară la Brăila

C&A deschide al 19-lea magazin din țară la Brăila

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Retailerul de impracaminte C&A va deschide, pe 5 aprilie, primul sau magazin din Braila si al 19-lea din Romania, in centrul comercial Promenada Mall.

Magazinul va avea o suprafata de 1.250 de metri patrati si va fi pozitionat la intrarea in mall, lansarea fiind insotita de o campanie de reduceri de 20%, in intervalul 5-8 aprilie, se arata intr-un comunicat al NEPI, proprietarul mallului din Braila.

„Deschiderea magazinului C&A se inscrie in strategia noastra de business, care pune accent pe dezvoltarea zonei de moda prin aducerea de noi branduri internationale pozitionate deja in preferintele si asteptarile consumatorilor din aceasta regiune”, declara Dragos Chirita, Marketing Manager Promenada Mall Braila.

Promenada Mall, principala componenta a parcului comercial European Retail Park Braila, a intrat in portofoliul fondului de investitii sud-african New Europe Property Investments (NEPI) in 2009. In urma unei investitii in valoare de 7,2 milioane de euro, centrul comercial a devenit, anul trecut, principala destinatie de cumparaturi si divertisment din sud-estul Romaniei, si unul dintre cele mai mari proiecte regionale de retail la nivel national.

Alaturi de mall, acorele principale ale parcului comercial sunt Carrefour, Altex si Bricostore. European Retail Park are o zona totala de acoperire de peste 1 milion de persoane, deservind municipiile Braila si Galati – cea mai mare aglomerare urbana din Romania – plus imprejurimile.

C&A, parte a gigantului elvetian COFRA Holding AG, a intrat pe piata romaneasca in 2009.