Cap Limpede

Stirile zilei

Bugetarii vor avea VACANTA mai lunga de Sarbatori!

Guvernul a decis sa prelungeasca vacanta de sarbatori pentru bugetari. Zilele de 24 si 31 decembrie 2012 au fost declarate zile libere, in sedinta de marti a Executivului.

In sedinta de Guvern de marti s-a luat in discutie un proiect de Hotarare de Guvern prin care zilele de 24 si 31 decembrie sa fie declarate zile libere. Proiectul a fost aprobat, iar zilele libere vor fi recuperate de angajatii la stat in 2013.

Bugetarii vor avea, astfel, 10 zile libere de sarbatori, putand lega weekend-urile dinaintea Craciunului si a Revelionului cu liberele pe care le primesc legal cu ocazia acestor sarbatori, 25 si 26 decembrie, respectiv 1 si 2 ianuarie. Totusi, ei vor trebui sa mearga la serviciu in zilele de 27 si 28 decembrie.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-24512").on("click", function(){ $(".com-click-id-24512").show(); $(".disqus-thread-24512").show(); $(".com-but-24512").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});