Bucura-te de viata! CINCI lectii de viata pe care le putem invata de la cei mici

In simplitatea copiilor exista stralucire. Chiar daca acestia nu stiu foarte multe despre lumea din jurul lor, de cele mai multe ori aceasta se doveste a fi cea mai mare putere pe care o poseda. Maturizarea ne extinde foarte multe dintre opiniile noastre despre lumea din jurul nostru, dar exista unele valori fundamentale sanatoase pe care unii dintre noi le putem uita cu varsta. Iata cateva dintre lectiile de viata pe care le putem invata de la cei mici:
Click pe aceeasi tema:  Cum ai putea sa-ti schimbi viata radical? Invata regula celor cinci ore de la cei mai de succes oameni!
1. Lipsa de frica

Toate temerile noastre interioare sunt insuflate in noi de catre oamenii in jurul carora am crescut. Unele dintre aceste temeri sunt legitime si necesare pentru a trai intr-o lume moderna, cum ar fi frica de a fi lovit de o masina. Altele sunt complet inutile si servesc doar pentru a ne impiedica sa ne cunoastem adevaratul potential interior. Cauta sa intelegi care dintre temerile interioare au scopul de a te proteja si care sunt complet ilogice.

Click pe aceeasi tema:  Lectie de viata! Cea mai grava problema in comunicare cu care ne confruntam in fiecare zi!

CITESTE IN PAGINA URMATOARE>>>>>

 

CITESTE ALTE STIRI INTERESANTE

spre