Acasă Timp liber Spiritualitate Bolile de care suferi si posibilele lor cauze sufletesti!

Bolile de care suferi si posibilele lor cauze sufletesti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In articolul de mai jos veti gasi o sinteza in ordine alfabetica a celor mai comune boli si posibilele lor cauze privite dintr-o latura psihologica. Legatura spirituala dintre om si corpul sau este esentiala pentru mentinerea unei stari de echilibru. Practic dezechilibrarea la nivel psihic aduce cu sine o multime de boli. Asa ca ai grija ce gandesti!

ACNEEA (cosurile): inseamna neacceptarea propriei persoane. Nu iti place propria persoana.

ALCOOLISMUL: implica probleme legate de tatal sau; trebuie cultivata detasarea de acesta. Alcoolicul paraseste familia, slujba, viata, dar nu se lasa de alcool. El se afla in relatie de dependenta de alcool si aceasta inseamna ca din suflet lipseste iubirea. Persoana trebuie sa iubeasca. Sa iubeasca lumea din jur si, daca acest sentiment ii lipseste, in suflet i se instaleaza o stare de disconfort, de chin spiritual. De aceea el incearca sa-si reprime aceasta durere prin orice mijloace. Trebuie ca omul sa inceteze sa mai poarte supararea pe lumea din jur si sa intre in armonie cu ea, pentru ca armonia inseamna iubire.

Cine de nimeni nu este iubit si pe nimeni nu iubeste foarte usor se pierde in valurile ispitelor. Cei mai multi dintre oamenii nenorociti si dintre facatorii de rele sunt jertfe ale unei copilarii triste, in care au fost lipsiti de iubire si de purtarea de grije.  Acestia nu au ajuns sa iubeasca pe nimeni.

Nu trebuie uitat niciodata ca lucrurile care ne fac dependenti genereaza numai suferinta.

AFECTIUNILE PULMONARE: pastreaza deseori jale reprimata, necazuri, suparari, frica de a simti placerea si bucuriile vietii. Tuberculoza arata ca intr-o viata anterioara  persoana respectiva a trait numai pentru valorile materiale.Gandirea raului despre lumea inconjuratoare. Tuberculoza, pneumonia si bronsita se datoreaza unor suparari de lunga durata. Cand nu iubim lumea inconjuratoare au de suferit plamanii.

AFECTIUNI LA SUPRARENALE: inseamna indiferenta, ignoranta fata de sine, anxietate.

ALERGIILE: sunt rezultatul supararilor interioare, al nemultumirilor fata de oamenii apropiati si lumea inconjuratoare.

AMIGDALITA: reprezinta consecintele starilor de teama, a emotiilor reprimate.

ANEMIA: este o utilizare incorecta a oxigenului la nivelul globulelor rosii si este consecinta unui refuz de a-si utiliza talentele in serviciul aproapelui.

ANGHINA: reprezinta teama de a se exprima sau de a cere ceva parintilor sau partenerului.

APENDICITA: frica de viata, blocarea curgerii binelui

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos