Premierul României a fost mandatat de către coaliaţia aflată la guvernare să înceapă negocieri cu cei de la Fondul Monetar Intenaţional pentru creşterea pensiilor şi salariilor din primăvară.

„Astăzi, membrii conducerii coaliţiei l-au mandat în clar pe domnul prim-ministru să negocieze cu FMI, delegaţia FMI de la Bucureşti, mărirea, din aprilie, a salariilor şi pensiilor”, a anunţat Frunzăverde, după şedinţa de luni dimineaţă a coaliţiei de guvernare.

El a făcut acest anunţ fără a exista vreo întrebare a ziariştilor pe această temă. După ce a făcut această declaraţie, Frunzăverde a fost întrebat dacă există bani pentru aceste măriri şi de unde vor fi luaţi.

„Da, din buget”, a răspuns Sorin Frunzăverde, înainte de şedinţa BPN al PDL.

1 COMENTARIU

  1. Foarte frumos ,felicitari !eu sunt metloroeog dar la ses mi-as fi dorit mult la munte dar ..asta este . Iar in legatura cu cei cu masina si pe mine m+ar fi intrigat ,muntele trebuie respectata tu il respecti pe le si el pe tine ,ce sa mai spun asta este Romania noastra a celor cu 4X4 care ne sfideaza pe noi ceilalti ,dar cu muntele s+ar putea sa nu le tina de prea multe ori !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.