Boala cumplita care nu te mai lasa sa dormi niciodata! Moartea vine cu ochii deschisi! – Cap Limpede

Boala cumplita care nu te mai lasa sa dormi niciodata! Moartea vine cu ochii deschisi!

Doi frati din Australia au mostenit o boala care nu ii va mai lasa sa doarma niciodata. Maladia afecteaza mai putin de 10 milioane de oameni la nivelul intregii lumi si pentru ea nu exista tratament sau cale de vindecare.

Lachlan si Hayley, in varsta de 28, respectiv 30 de ani, stiau de existenta acestei boli in randul celor din familia lor de cand bunica lor s-a imbolnavit cand ei erau adolescenti. Mama si matusa lor au murit, de asemenea, din cauza acestei maladii, potrivit The Independent.

Click pe aceeasi tema:  Indiciile care iti arata ca nu esti prima oara pe Pamant!

Insomnia fatala familiala (FFI), cum a fost denumita, este o boala care se mosteneste genetic si cauzeaza insomnie permanenta in cazul celor care o dezvolta. Astfel, cei infectati, nu vor mai putea dormi niciodata si, in consecinta, vor muri din cauza deteriorarii fizice si psihice accentuate.

FFI afecteaza celulele nervoase si conduce la aparitia unor gauri in talamus, acea parte a creierului care este responsabila cu somnul si odihna.

Astfel, corpul nu isi mai revine dupa oboseala acumulata in timpul zilei, iar persoana ramane treaza pentru tot restul timpului cat i-a mai ramas de trait.

Click pe aceeasi tema:  Este scris in stele! Semnul astral arata cum iti vei gasi sfarsitul!

„Imi amintesc ca m-am speriat cu privire la aceasta boala inca din adolescenta, cand bunica mea s-a imbolnavit si a murit, avand semne de dementa, halucinatii si dificultati de vorbire. Ea a fost diagnosticata cu FFI, fiind prima data cand familia noastra auzea despre aceasta boala”, a povestit Hayley.

Tanara isi aminteste si de mama ei, care a dezvoltat aceeasi maladie.

„Imi amintesc ca am plecat la noul meu loc de munca in Sunshine Coast si mama mi-a urat sa am o zi minunata si mi-a spus ca este mandra de mine. Dupa o saptamana, am ajuns acasa si ea ma striga Jillian, crezand ca sunt menajera. A fost terifiant”, a adaugat Hayley.

Click pe aceeasi tema:  Ce se intampla, de fapt, cand ii tii lumanarea cuiva care moare! Adevarul te va pune pe ganduri!

Cei doi frati participa la un studiu initiat de oamenii de stiinta de la Universitatea din California in incercarea de a gasi o cale de vindecare a acestei boli, scrie Gandul.

spre