Acasă Stirile zilei BLESTEMUL Malaysia Airlines LOVESTE din nou! Un AVION a fost intors din...

BLESTEMUL Malaysia Airlines LOVESTE din nou! Un AVION a fost intors din drum din cauza unor DEFECTIUNI!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Blestemul Malaysia Airlines loveste din nou, de aceasta data un avion al companiei malaysiene a fost nevoit sa se intoarca din drum, din cauza unei defectiuni a pilotului automat.

Zborul MH198 cu destinatia Hyderabad (India) s-a intors din drum si a aterizat fara probleme duminica dimineata, la Kuala Lumpur, la patru ore dupa ce a decolat din capitala malaysiana, a anuntat compania aeriana intr-un comunicat.

„Defectiunea” constatata la bordul avionului de tip Boeing 737-800 „nu a avut niciun impact asupra securitatii aeronavei sau pasagerilor”, afirma Malaysia Airlines. „Totodata, ca masura de precautie, pilotul a decis sa se intoarca din drum”, adauga compania.

Malaysia Airlines a fost afectata de doua catastrofe in ultimele luni.

Pe 8 martie, zborul MH370 a disparut de pe radare la putin timp dupa ce a plecat de la Kuala Lumpur catre Beijing, cu 239 de persoane la bord. Aceasta disparitie ramane o enigma. La scurt timp dupa decolare, avionul si-a schimbat in mod radical planul de zbor, virand catre vest, iar apoi catre sud, in directia Oceanului Indian, in care s-ar fi prabusit dupa ce a ramas fara carburant.

Pe 17 iulie, alt avion de tip Boeing apartinand Malaysia Airlines, care efectua o legatura Amsterdam-Kuala Lumpur, a explodat in zbor. Aeronava s-a prabusit in estul Ucrainei, o zona aflata in razboi, devastata de confruntari armate intre forte loialiste si separatisti prorusi. Kievul si rebelii se acuza reciproc ca au doborat avionul. Zborul MH17 transporta 298 de persoane, dintre care 193 erau cetateni olandezi.

Sursa: mediafax.ro