Acasă Politic Blat pana la capat: sora vicelui liberal de la Sector 6 “vorbeste...

Blat pana la capat: sora vicelui liberal de la Sector 6 “vorbeste cu Mutu” de la PSD!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Desi proiectul USL s-a terminat cu un fiasco de proportii in urma lui au ramas aceleasi intelegeri financiare pentru ca la putere sa ramana aceeasi oameni. Este si cazul Sectorului 6 unde chiar daca actualul primar liberal, Rares Manescu este inexistent in sondaje, liberalii se strofoaca din toate chinurile sa ramana la putere sustinand candidatul opozitiei, pe Gabriel Mutu de la PSD.

 

Asa se face ca Gabriel Mutu, candidatul PSD pentru Primaria Sector 6, si-a inceput campania cu bannere montate pe panourile publicitare ale firmei controlata de viceprimarul PNL, Adrian Enache, prin sora acestuia Valentina Steliana Enache (Popescu) cu sloganul „vorbeste cu Mutu”. Firma Vagabond Media SRL a fost detinuta de viceprimarul  liberal al Sectorului 6 Adrian Nicolae Enache care era si administrator al societatii din anul 2007 in procent de 90%.

Ulterior, in anul 2011 el a impartit actiunile lui Adrian Luca si Valentinei Steliana Enache, astfel ca fiecare a ramas cu 50%. Din 2011 de cand firma a fost cedata surorii sale campaniile publicitare curg fara numar. Ca sa intelegeti cum functioneaza… toate firmele din zonele comerciale din zona Bulevardului Iuliu Maniu, in special cele situate in Militari Shopping City fac reclama multa. Unde? Pe panourile situate fara pic de noima arhitecturala pe zona verde de pe bulevard, unde in loc de copaci Manescu si Poteras au plantat panouri publicitare.

panouri publicitare sector 6Acum haideti sa facem socoteala. Potrivit bilantului financiar depus pe anul 2014 firma Vagabond Media a raportat un profit de 653.894 lei la o cifra de afaceri de 1.526.018 lei, asta cu doar doi angajati. Colecta a mers bine si in 2013 cand profitul a fost mai mic dar cam jumatate din cifra de afaceri: 525.530 lei cu trei angajati si o cifra de afaceri de 1.100.646 lei. Mai jos puteti vedea cum arata cifra de afaceri inainte sa ajunga consilier local si ulterior viceprimar liberalul Adrian Enache.

panou mutu vagabond media

Atasat aveti si poza cu panoul publicitar aflat pe bd. Iuliu Maniu, in dreptul statiei de metrou Gorjului. Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a fost deja sesizata in legatura cu bannerele politice din ultima vreme. Publicitatea politica nu este interzisa prin lege dar AEP cere anchete in care sa se verifice felul in care sunt finantate astfel de campanii. Partidele abia si-au stabilit candidatii pentru locale. Alegerile ar urma sa aiba loc pe 5 iunie, iar startul campaniei electorale va fi pe 6 mai.

mutu vorbeste panou sector 6

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos