Update. La aproape doua saptamani de la tragicul eveniment din clubul Colectiv numarul victimelor a ajuns la 55. Vineri, o pacienta care era internata la o clinca din Germania a incetat din viata.

Tanara era in stare grava si medicii au luptat pentru a-i salva viata, insa nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Cele mai recente informatii transmie de Ministerul Sanatatii arata ca in spitalele din Capitala mai erau internati 62 de pacienti dintre ranitii din Colectiv, iar 14 dintre ei fiind in stare critica. Cinci raniti au fost externati in ultimele doua zile.

Dintre cele cinci persoane externate, patru au parasit spitalul joi, iar una miercuri. Este vorba despre un pacient de la Spitalul „Sf. Ioan”, doi de la „Sfantul Pantelimon”, si doi de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, scrie Mediafax.

In unitatile sanitare din strainatate au fost transportate 37 de pacienti, insa opt au decedat – trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia si unul in Franta.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In 13 zile de la tragedie au decedat alte 27 de persoane, numarul victimelor ajungand, joi, la 54.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.