Acasă Sanatate Bicarbonatul de sodiu dizolvat in apa poate avea intrebuintari medicinale!

Bicarbonatul de sodiu dizolvat in apa poate avea intrebuintari medicinale!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Oamenii de stiinta au explicat ce se intampla in organismul tau daca bei bicarbonat de sodiu dizolvat in apa, mai exact care sunt beneficiile aduse sanatatii tale.

Echilibreaza pH-ul

Bicarbonatul de sodiu iti poate alcaliniza organismul, ceea ce inseamna un pH mai echilibrat. Aciditatea este necesara in corpul tau pentru digestia eficienta, insa un pH mai alcalin este considerat mai sanatos, deoarece multe boli degenerative se pot dezvolta cu usurinta intr-un mediu acid.

Elimina pietrele de la rinichi

Rinichii sunt sensibili la urina acida, mai ales ca aceasta duce la formarea pietrelor in aceste organe. Asadar, daca bei bicarbonat de sodiu, refaci echilibrul in rinichi si pietrele nu se vor mai forma la fel de usor.

Anti-acid

Asa cum am mentionat in mai multe randuri, fiind alcalin, bicarbonatul de sodiu neutralizeaza acidul, iar daca ai probleme cu refluxul gastric, poti bea bicarbonat de sodiu ca sa tratezi problema.

Anti-septic

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit si ca anti-septic usor – poate omori anumite tipuri de paraziti, ciuperci si mucegai. Este bun si pentru dezinfectarea gurii si gatului atunci cand esti racita – fa gargara cu apa si bicarbonat de sodiu.

Citeste in pagina urmatoare ce tratamente miraculoase folosesc bicarbonat>>>>>>

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos