Bicarbonatul de sodiu actioneaza ca un inhibator pentru fumatori! – Cap Limpede

Bicarbonatul de sodiu actioneaza ca un inhibator pentru fumatori!

Cel mai frumos dar pe care ti-l poti oferi este acela de a te lasa de fumat, si acum o poti face printr-o metoda simpla si eficienta, care a ajutat milioane de fumatori.

Este e metoda extrem de simpla, si suntem siguri ca incercand-o, peste o perioada ne veti multumi.

Iata ce trebuie sa faceti:

Puneti o lingurita de bicarbonat de sodiu si amestecati-o cu un pahar de 250 de ml de apa. Se amesteca pana cand bicarbonatul de sodiu este complet dizolvat.

Click pe aceeasi tema:  Legea anti-fumat se schimba din nou: Seful o considera o lege proasta!

De fiecare data cand simtiti nevoia sa fumati, clatiti-va gura cu acest amestec, si apoi inghititi.

Puteti purta acest amestec cu dumneavoastra intr-o sticluta si il puteti folosi oriunde ati merge, ori de cate ori simtiti nevoia de a fuma.

La inceput sunt sigur ca veti fi reticenti in a folosi aceasta metoda, insa va asigur ca dupa prima utilizare, nevoia de a va aprinde o tigara va fi mult diminuata, ajungand in cateva zile sa nu mai fie deloc.

Click pe aceeasi tema:  Nu te gandeai la asta! Vezi situatiile de zi cu zi care iti provoaca scaderea IQ-ului!

Datorita proprietatilor sale uimitoare, bicarbonatul de sodiu actioneaza ca un inhibator al acestei dorinte, ajutand organismul sa elimine acumularile de substante nocive, care au acaparat intregul corp de-a lungul anilor in care ati fumat.

Sursa: secretele.com

Citeste caplimpede

Click pe aceeasi tema:  Reteta naturala care te scapa de nicotina din corp! Vezi ce efecte are o singura tigara asupra organismului!
spre