Acasă Sanatate Fa-ti cel mai frumos cadou de Craciun: Lasa-te de fumat! Uite cum...

Fa-ti cel mai frumos cadou de Craciun: Lasa-te de fumat! Uite cum te transforma tigara!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Este de prisos sa-ti mai amintim ca trebuie sa te lasi de fumat pentru a evita complicatiile pentru sanatatea ta generate de fumul de tigara. Desi pe toate pachetele de tigari exista imagini care mai de care mai infricosatoare, se pare ca toate sunt fara rezultat.

Campanii peste campanii sunt realizate anual pentru a le demonstra oamenilor cat de nociv este acest obicei, insa fara sorti de izbanda. Acesta este motivul pentru care Societatea Oncologica din Finlanda a realizat o infografie care prezinta schimbarile prin care trece corpul uman, atat din punct de vedere al aspectului exterior, cat si interior.

Aceasta arata comparativ organismele unui fumator si al unui nefumator – inainte si dupa. Imaginile sunt de-a dreptul socante!

Astfel, inca din primele clipe de inhalat fumul, incepe procesul de imbatranire. Petele de pe fata, riscul infectiilor, aspectul urat al tenului, dantura, fragilitatea parului, bolile grave precum cancerul, niciuna dintre acestea nu par sa ii convinga pe fumatori sa se lase de acest viciu.

1
VEZI IMAGINEA URMATOARE>>>>>