Acasă Sanatate Beneficiile apei de argint: Argumente care o pot transforma in cel mai...

Beneficiile apei de argint: Argumente care o pot transforma in cel mai puternic si eficient antibiotic natural!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Apa de argint (apa pastrata in vase de argint) este un antibiotic natural puternic si eficient in acelasi timp, asta pentru efectul bactericid al ionilor de argint.

Ionii de argint distrug in sase minute aproximativ 650 de virusi, bacterii, paraziti si germeni, fiind un bun dezinfectant.

Din cele mai vechi timpuri, preotii impart sfanta impartasanie cu lingurita de argint, apa sfintita rezista mult timp daca este pastrata in vase de argint, iar medicii chinezi practicau acupunctura cu ace de argint.

Argintul, un antioxidant puternic, distruge radicalii liberi, responsabili cu aparitia a peste 60 de boli, printre care se numara si boala Alzheimer. De asemenea, este si imunostimulator, ajutand la cresterea imunoglobinei si a limfocitelor. Terapia cu apa de argint este indicata in tratarea acneei, a alergiilor, otitei, tulburarilor de digestie.

 

Apa de argint este eficienta in hipertensiunea arteriala, hepatita cronica, gastrita, sinuzita, ulcer, herpes si psoriazis. Ranile si arsurile spalate cu apa de argint se vindeca mai repede si nu se infecteaza.

Totodata, apa de argint este recomandata impotriva gripei si a virozelor respiratorii. Argintul poate fi obtinut prin consumul de oua, lapte de capra si de vaca.

Sursa: ziuadeconstanta.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos