Acasă Stirile zilei Justitia Bebe Carabină, arestat de Judecătoria sectorului 3 Bucureşti

Bebe Carabină, arestat de Judecătoria sectorului 3 Bucureşti

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Bebe Carabină a fost arestat preventiv, Judecătoria sectorului 3 Bucureşti a admis, joi, cererea procurorilor de emitere a unui mandat pentru 29 de zile, decizia putând fi contestată la Tribunalul Capitalei.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 3 l-au reţinut pe Bebe Carabină şi au solicitat instanţei arestarea lui preventivă, după ce în urmă cu o zi a tras mai multe focuri cu un pistol cu bile şi a rănit un poliţist, în timp ce era urmărit de un echipaj de poliţie.

Grigore Alexandru, zis Bebe Carabină, este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti în cazul incidentul care a avut loc miercuri, în zona Apărătorii Patriei din Capitală, soldat cu rănirea prin împuşcare a unui agent de poliţie, se arată într-un comunicat de joi al Ministerului Public.

Bebe Carabină este acuzat că a tras mai multe focuri cu un pistol cu bile şi a rănit un poliţist în timp ce era urmărit de un echipaj de poliţie care încerca să îl prindă întrucât era căutat pentru viol, lipsire de libertate şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a avea permis.

Agresorul a fost prins de colegii poliţistului rănit, fiind dus pentru investigaţii la Secţia 11 de Poliţie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti au dispus, miercuri seară, reţinerea lui Bebe Carabină pentru 24 de ore şi au cerut instanţei arestarea lui preventivă pe o perioadă de 29 de zile, pentru ultraj.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti vor lua joi în discuţie propunerea procurorilor, urmând să decidă dacă emit pe numele lui Bebe Carabină mandat de arestare preventivă.

Poliţistul rănit a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni, medicii care i-au acordat primul ajutor spunând că are o rană superficială la scalp.

Parchetul Judecătoriei Sector 3 îl cercetează pe Bebe Carabină într-un dosar de viol şi sechestrare de persoane, deschis în urma unei plângeri depuse în anul 2011.