Bautura cu busuioc care iti poate prelungi tineretea! Marturia unui terapeut!

Povestea adevarata care urmeaza, pe care am auzit-o de curand de la d-l Ioan Groza – cunoscutul terapeut naturist din Arad, mi s-a parut mai convingatoare decat orice alta pledoarie pentru folosirea busuiocului. “Acum ceva vreme, am cunoscut un cuplu cu adevarat neobisnuit. Ea era foarte tanara si luminoasa, iar el era foarte batran.

Am crezut ca erau tata si fiica, iar cand ea mi l-a prezentat drept sotul meu, nu mi-am putut retine un zambet. Dupa ce am discutat si s-a mai destins atmosfera, la un moment dat acea femeie a zis:

Click pe aceeasi tema:  Avertismentul medicilor! Un obicei zilnic al romanilor provoaca moartea! Vezi cati oameni mor in fiecare zi

<<Stiu de ce ati zambit cand vi l-am prezentat pe sotul meu. Considerati ca eu sunt tanara si el batran, dar sa stiti ca intre noi este o diferenta de doar trei ani>>.

Zic: <<Nu se poate, doamna!>>.

<<Dar cati ani imi dati?>>.

<<Sa tot aveti 32 de ani sau, hai sa zic, 35 de ani>>.

<<Ei bine, am… 65 de ani>>.

Eu am inlemnit. <<Dar cum v-ati mentinut aceasta tinerete?>>.

<<In viata mea am mancat foarte multe cruditati, paine numai neagra, carne foarte putina – chiar deloc. Dar nu numai cu aceste alimente mi-am mentinut tineretea.

Click pe aceeasi tema:  Ce se intampla in corpul tau cand iti trosnesc incheieturile?

Eu, de la 20 de ani, consum apa cu busuioc. Pun intr-un borcan cu apa trei crengute de busuioc uscat, iarna si primavara, si verde – vara si toamna. Acest preparat cu busuioc, pur si simplu imi mentine tineretea.>>

Si mi-au adus si buletinele, pentru ca mie nu-mi venea sa cred.

<<Sotul meu bea tuica, iar eu – apa de busuioc>>, mi-a explicat doamna.”

Autoarea textului este necunoscuta.

 

sursa: astrodeva.wordpress.com

spre